Ontspannen, aandacht, je goed voelenWerkwijze


Tijdens je eerste afspraak nemen we een intakeformulier door om o.a. de reden van jouw komst, alsmede actuele klachten aan te geven. Naar aanleiding van het formulier zal ik je nog enkele vragen stellen om zo een goed beeld te krijgen van je wensen en verwachtingen.

Bij de vervolgafspraak bespreken we altijd hoe het is gegaan. Zijn de klachten verminderd en heb je eventuele, aanvullende wensen? Op die manier kan elke behandeling aangepast worden, zodat deze volledig in lijn zijn met jouw behoefte.

Geen mens en geen lichaam is tenslotte hetzelfde. Daarom stem ik iedere massage helemaal af op wie jij bent en wat je op dit moment nodig hebt. Daarbij gebruik ik verschillende massage-technieken aangepast op jouw wensen.

Bekijk opleidingen

Zodra je plaatsneemt op mijn massagetafel zal er een serene rust tot je komen dankzij de verschillende voorzieningen in mijn praktijk. Zo maak ik gebruik van afwisselende, etherische oliën, rustgevende muziek en een speciale infrarood verwarming. Daarnaast is de massagebank volledig verwarmd.

"Doel van mijn massages: Het tot rust laten komen van mijn klanten en het wegnemen van eventuele, lichamelijke klachten."

Heleen van Voskuilen Massages is aangesloten bij de BMS (Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche). De BMS heeft een geschillencommissie en een klachtenregeling.